Maxilia sporttassen met eigen opdruk

sporttas-zwart

Zoals ik al eerder heb verteld in mijn vorige blog ben ik een tennisliefhebber en ik ben daarom ook altijd te vinden bij de tennisclub. Bij deze tennisclub hebben we een vaste vriendengroep waarbij we vaak tegelijk met elkaar afspreken om een lekker potje te tennissen.

Sportassporttassen-bedrukken-luxe

We hebben voor deze groep ook een eigen Whatsapp groep waarin we met elkaar afspreken om met elkaar te tennissen. De naam van onze groep heeft ook een beetje een eigen leven gekregen want iedereen bij onze tennisclub weet dat we bij elkaar horen.

Het leek ons een leuk idee om deze naam ergens op te zetten maar een t-shirt vindt ik persoonlijk niet echt handig want je gaat niet elke keer in het zelfde shirtje sporten. Ik heb ooit eerder iets besteld met eigen opdruk bij Maxilia. Het leek mij dus ook een goed idee om even op deze website te kijken om inspiratie op te doen.

Amaxilia-sportshop-logol gelijk op de eerste pagina van Maxilia zag ik een sporttas voorbij komen. Een sporttas leek voor mij het ideale product om onze naam op te zetten, omdat je deze toch altijd bij je hebt. Ik gooide het vol enthousiasme in de Whatsapp groep en iedereen was er net zo enthousiast over als ik dat was.

Samen hebben we het lettertype en model tas uitgezocht. Deze hebben we via de post binnengekregen en wat zijn deze mooi afgewerkt! Nu we op de tennis club aankomen zien we vanaf de bar al de tassen op het veld staan. lachen toch!