Mijn ervaring met poppers

Al een aantal jaren koop een goedje om het uitgaan naar een hoger niveau te krijgen. Naast dat we op een avondje een paar biertjes drinken, gebruiken ik met mijn vrienden ook poppers. Het is natuurlijk niet slim om dit te mixen met alcohol, maar zo lang je het niet te veel gebruikt kan het geen kwaad. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan adviseer ik het wel nuchter te doen met een aantal mensen die je kent. Ook is het van belang dat je bij het kopen van poppers onderzoek doet naar de werkende stoffen en de effecten.

Zelf doe ik dit dus alleen als ik met mijn vrienden uitga en we willen een beetje afleiding. Poppers worden ook veel gebruikt door mannelijke homo’s voor een seksuele ervaring. Het heeft ook werking op de anale spieren, deze worden slapper door het gebruik van poppers. Zelf heb ik hier niet zo veel van gemerkt en gebruik ik poppers voornamelijk om voor eventjes in een roes te komen. Het gebruik van poppers is ook alleen leuk als je dit af en toe doet en niet misbruikt. Vrienden van mij hebben wel eens geklaagd dat ze hoofdpijn kregen, maar dat kwam voornamelijk doordat ze te veel hadden gebruikt. Wees dus voorzichtig en gebruik het niet te veel.