Sociaal contact via datingsite

lexa

elitedatingSinds mijn vorige relatie stuk liep heb ik mij veel meer gefocust op mijn werk. Op een gegeven moment begon ik door te hebben dat ik helemaal op ging in mijn werk en daardoor eigenlijk geen sociaal contact meer had. Door de relatie zijn ook veel contacten van mij gestopt, waardoor ik eigenlijk niemand meer had. Via het internet ben ik op een datingsite terecht gekomen en dit leek mij wel leuk om te proberen.

Inschrijven

In het begin wist ik niet zo goed welke datingsite ik moest kiezen, maar door een website waarop ik de datingsites kon vergelijken heb ik een goede gevonden. Het inschrijven ging heel erg makkelijk en ik kon een leuk profiel voor mijzelf maken. Mijn intentie was niet om een serieuze relatie hieruit te krijgen, maar ik stond wel open voor alles.

parship-datingsite-1024x591Nadat ik mijn profiel helemaal had ingevuld en ik een paar foto’s van mijzelf heb geplaatst kreeg ik al een paar berichtjes. Met sommige dames had ik gelijk een klik, maar niet met allemaal. Sommige dames spreek ik dagelijks en de andere spreek ik zo nu en dan.

Voor mij is het wel weer fijn om een soort contact te hebben met mensen. Normaal heb ik wel contact met mensen op werk, maar dat is toch heel erg anders. Al snel klikte het met een dame en daar heb ik binnenkort een afspraak mee. Het is wel zo dat ik een beetje zenuwachtig ben, maar dit komt vooral door mijn enthousiasme. Wie weet wordt het wat!