X-Man glijmiddel maakt seks nog prettiger voor jou en je partner

Veel mannen maken bij seks met hun partner gebruik van een condoom. Zeker wanneer zij hun partner nog maar net kennen en de kans op een ongewenste zwangerschap of soa willen minimaliseren! Deze condooms zijn standaard van een dun laagje glijmiddel voorzien, die ervoor zorgt dat een vrouw minder pijn zal ervaren tijdens de seks. Met name voor jonge vrouwen kan dit prettig zijn! Wanneer je na verloop van tijd seks zonder condoom wilt hebben, kan het gebruik van X-Man glijmiddel het overwegen waard zijn. Het gebruik van glijmiddel biedt verschillende voordelen!

Voordelen van het gebruik van glijmiddel

Met name voor vrouwen biedt het gebruik van glijmiddel door mannen voordelen. Het glibberige goedje maakt dat de seks soepeler en minder pijnlijk zal verlopen. Ook een man profiteert hiervan, doordat een vrouw zich prettiger en gelukkiger zal voelen! Dit vergroot de kans dat een eerste keer seks een vervolg krijgt. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 1 op de 3 vrouwen pijn ervaart tijdens de seks? Voor mannen zal het gevoel nauwelijks anders zijn!

Gebruik van olieproducten wordt afgeraden

Naast het gebruik van X-Man glijmiddel kan het verleidelijk zijn om het gebruik van olieproducten te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan massageolie! Ook een olie kan de huid soepeler en gladder maken, waardoor een vrouw minder pijn ervaart. Het gebruik van olieproducten wordt echter afgeraden. Het kan de huidporiën verstoppen en voor irritaties zorgen.